Adatmentés

Belegondolt már, hogy mennyi fontos, és nélkülözhetetlen információt tárol a számítógépén? Mit tenne, ha adatai egyik pillanatról a másikra elvesznének? Ne várja meg, hogy ez bekövetkezzen, gondoskodjon adatai mentéséről! Ehhez kínálunk egyszerű és gazdaságos megoldást!

  • Személyi gépek mentése
  • Irodai gépek mentése
  • Mentőszoftver
Irodai adatmentés (NAS – Network Attached Storage)

A NAS egy hálózatra kapcsolt háttértár, amely lényegében olyan hálózati célszámítógép, amely adattároló rendszerrel rendelkezik. Használata nagyon egyszerű, minimális számítógépes ismeretet igényel.
Miért hasznos?
Mert segítségével gyorsan és egyszerűen lehet megvalósítani a hálózati adatmentést. A hálózatra kapcsolt háttértárhoz magyar nyelvű használati útmutatót, és online technikai támogatást nyújtunk!

Kérjen ajánlatot!

Cégnév* E-mail*
Telefon* Város*
Választott eszköz:*
Megjegyzés:

Könnyű, látványos, hatékony felület


A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat.

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows®, Mac® és Linux® platformokon keresztül a NAS átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását.
Ne késlekedjen, nem mentett adatai bármikor elveszhetnek!
Rendelje meg most saját NASát!


Kérjen ajánlatot!

Cégnév* E-mail*
Telefon* Város*
Választott eszköz:*
Megjegyzés: